dilluns, 26 d’abril del 2010

Crònica del At. Masnou 1 - 4 CE.Cabrils 29ª Jornada del gr.4 de la 2ª divisió Regional

15 PUNTS CONSECUTIUS

(Municipal de Ocata, diumenge 25 d'abril del 2010)

Primers 20 minuts impressionants del CE Cabrils.
Durant aquests els locals no van poder olorar la pilota i els visitants van gaudir de 5 ocasions de gol, de les quals van ser transformades dues: la primera un autèntic golàs des de la línea de tres quarts, on Sofi2 va veure avançat al porter local i va marcar el primer del matx amb una gran vaselina. El segon gol va ser després de robar una pilota a la frontal de l’àrea on força escorat va rebre un Jordi Llorente que definiria amb un xut ras al primer pal amb el que res va poder fer el porter.
Amb el 0 a 2 podrien haver arribat més gols que haguessin sentenciat el matx, des de tres u contra u amb el porter fins a un penal comés sobre Mario i que no va ser xiulat per l’àrbitre. El senyor col•legiat va ser precisament, a partir d’aquell instant, el protagonista indiscutible del partit. Primer va expulsar en 2 minuts a Jordi Llorente (una targeta groga per protestar tímidament i l’altra per una jugada de joc perillós en que no fa res més que tocar la pilota davant d’un rival que ajup massa el cap). Al moment d’expulsar a Llorente no es va pensar xiular un penal sobre els visitants, després de veure unes mans força dubtoses. El At. Masnou va aconseguir transformar la pena màxima i, de fet, podria haver marcat un altre penal si l’àrbitre hagués volgut veure una caiguda a dins l’àrea d’un jugador de l’Atlètic. Poc abans del final de la primera part l’àrbitre tornaria a erigir-se com a protagonista i expulsaria a un jugador, en aquest cas, de l’equip local. Amb aquesta ultima expulsió, també per doble groga, s’arribava al descans amb els dos equips jugant amb 10 homes i amb 1-2 que no reflectia allò vist en un terreny de joc on el Cabrils havia estat infinitament superior.
La segona part seria més del mateix: protagonisme constant de l’àrbitre i domini total del CE Cabrils. I en una de les jugades de perill dels cabrilencs, Sofi2 va arribar a línia de fons per deixar una pilota endarrere que va ser empesa per D.Casany però que en un acte de reflexes el defensa local la va refusar amb les mans. L’àrbitre del matx va xiular el penal i l’autor de la centrada, Sofi2, va transformar-lo en l’1 a 3; un resultat que, si més no, aportava una mica més de tranquil•litat als blanc i negres. L’ At. Masnou va seguir insistint però sense arribar amb jugades clares a porteria contrària. En canvi el Cabrils va gaudir d’una nova ocasió per matar el partit i la va transformar. Va ser un centre xut del lateral Mario des del vèrtex esquerre de l’àrea que defensava el Masnou, aquest centre va anar a parar als peus de D. Casany que en veure el porter un pèl avançat li va etzibar una bona vaselina per marcar el 1-4.
Amb aquest resultat el partit podríem dir que havia mig mort, però tant un Cabrils inconformista com un àrbitre protagonista van voler seguir donant corda a un partit al que poques coses li podien quedar. L’àrbitre va decidir expulsar a dos jugadors més del CE.Cabrils (Illa i Bilal) i el Cabrils va gaudir de dues o tres ocasions per ampliar distàncies.
En definitiva va ser un matx en què tant el joc com el resultat confirmen el bon estat de forma dels cabrilencs. Un equip que ja suma 15 punts consecutius i que espera no parar de seguir sumant fins a final de temporada, sigui quin sigui el rival que es trobi al davant.
GOLS: Sofi2, Jordi Llorente, Sofi2 (p), D.Casany