dimarts, 13 d’abril del 2010

Crònica del CF Calella 0 - 2 CE.Cabrils 27ª Jornada del gr.4 de la 2ª divisió Regional

VICTÒRIA NATURAL

(Municipal de la Muntanyeta de Calella, diumenge 11 d'abril de 2010)

El Cabrils venia de guanyar dos partits consecutius, Àguilas i Sant Pol, i volia fer allò que encara no s'havia aconseguit durant aquesta temporada: sumar 9 punts seguits. El rival no era dels fàcils, doncs el Calella és un equip d'entitat que, tot i la posició a la classificació, té un prestigi de bon futbol i bons conjunts. El Municipal de La Muntanyeta, com bé se sap, és de gespa natural i l'envolta unes instal·lacions esportives impressionants. Per tant, encara que amb un estat de la gespa que deixava molt a desitjar, el partit era d'aquells que es tenen ganes de jugar. A més a més cal apuntar que el dia era radiant i les temperatures força elevades.
Amb tots aquests ingredients i amb molt poc temps per poder adaptar-se al terreny (amb zones realment desastrosses) els cabrilencs van saltar molt motivats i amb les idees ben clares: tocar la pilota en la mesura que es pogués i tenir el màxim possible d'oportunitats per poder marxar al descans amb superioritat al marcador. I aixì va ser i als 15 minuts de la primera, una jugada de contraatac dels visitants, que va nèixer de les mans del porter Christian, va acabar amb una centrada a punt de penal que Jordi Llorente acabaria rematant excel·lentment al fons de la xarxa (0-1). A partit d'aquell instant el nivell de joc del Cabrils va decaure una mica però tot i això el Calella no es va deixar veure. D'aquesta manera s'arribava al descans amb la feina ben feta per part del Cabrils.
La segona meitat va ser més del mateix i el Cabrils va sortir a dominar novament el joc i la possessió de la pilota. I les ocasions de perill es van començar a succerïr durant tota la repressa. Amb fins i tot més de 7 ocasions de gol en la segona, el Cabrils només va poder foradar la porteria contraria en una ocasió més. No s'arribava al primer quart d'hora de la darrera meitat que Jordi va aprofitar una pilota entrelinees per lliscar sobre la gespa i empenyer la pilota al fons de la porteria davant la sortida forta del porter local (0-2). A partir d'aquest instant el match va morir i a més a més se li va haver d'afegir la expulsió d'un dels seus jugadors, la qual cosa va enrarir l'ambient d'un partit al qui no li calia donar el protagonisme a l'àrbitre. Finalment, i després de perdonar múltiples ocasions de gol (d'entre elles, novament, un penal fallat), el Cabrils va mantenir sense cap mena de problema el 0-2 i es va saber aïllar del mal ambient que es respira dins el vestuari calellenc, un ambient que va contagiar a més d'un jugador de camp. Aquest contagi va conduir a una conducta agresiva per part d'algun protagonista del partit i aquest es va haver de donar per finalitzat a falta de 5 minuts per a l'acabament.

Gols: Llorente, Jordi