divendres, 9 d’abril del 2010

Crònica del CE.Cabrils 4 - 0 UD.Águilas 24ª Jornada del gr.4 de la 2ª divisió Regional

TRES PUNTS

(Municipal de Cabrils, dissabte 20 de març del 2010)

Es rebia un rival que acostuma a estar crispat i en continu enfrontament, tant amb l’àrbitre com amb l’equip local; i el Cabrils tenia com a repte aconseguir tres punts que no es podien perdre a casa. Ja en el partit d’anada es van desplaçar a Badalona coneixedors del rival i amb les mateixes intencions, però tot i intentar-ho no es va poder foradar la porteria rival durant els 90 minuts i van tornar a casa amb un trist 0-0.
Al partit de tornada, doncs, el repte no era un altre que intentar marcar a un Águilas que, tot i ser un equip molt lluitador, en teoria es un conjunt inferior al dels maresmencs. Aquest challenge es va acomplir als pocs minuts de començar l’encontre, ja que després d’una pilota robada a l’eix del mig del camp, Llorente (1-0) es va desmarcar molt bé i va marcar el primer gol del partit quan no es portaven ni 10 minuts. Pocs minuts després l’encarregat de marcar el segon gol seria Jordi. El nouvingut jugador del Cabrils va augmentar les distancies en el marcador (2-0) i d’aquesta manera el locals deixaven ben clar que aquell partit només havia de tenir els colors blanc i negres. Es van gaudir de més ocasions de gol però cap d’elles va tenir èxit i podríem dir que el paper dels visitants va ser el de rebre múltiples targetes grogues (per entrades dures i queixes constants) i comptar amb dues ocasions de perill molt aïllades.

Imatge d'arxiu del partit de la primera volta a Badalona

La represa s’encarava des de la prudència, ja que en la primera meitat dues pèrdues de pilotes van suposar dues ocasions clares pels visitants. El dos a zero era un resultat curt i un gol del Àguilas podia complicar molt un partit en que la psicologia podia ser un factor molt important. En aquest sentit, el de la psicologia, l’àrbitre no va permetre les maneres de fer dels de Badalona i va tallar sense miraments tota tipologia d’accions antireglamentàries. Va ser d’aquesta manera en com va anar morint poc a poc el partit, ja que gairebé tots els jugadors visitants van rebre targeta groga. Això, juntament amb els dos gols a sumar en la segona part dels cabrilencs (Llorente 3-0, i Casi 4-0), va fer que la pèrdua de papers per part de l’Águilas es precipités amb el pas dels minuts i es veiés reflectida en forma d’expulsions. Unes expulsions que van suposar que l’àrbitre donés el partit per acabat quan encara quedaven uns 6 minuts per jugar.

En definitiva, un partit molt pesat (per culpa de la conducta de l’equip rival) però que regala al Cabrils la possibilitat de seguir sumant en una taula classificatòria força igualada en la part mitja.
La setmana vinent es descansa i a la següent es rep a casa el Sant Pol de Mar, tercer classificat a la lliga.

GOLS: Llorente (2) , Jordi i Casi.