divendres, 11 de desembre del 2009

Crònica 3el CE.Cabrils 2 - 3 At. Masnou 12ª Jornada del gr.4 de la 2ª divisió Regional

DERROTA DAVANT L'ATLÈTIC DE MASNOU I PRIMER PAS ENRERA

El control de la pilota per part dels dos equips, i les jugades de perill per a tots dos conjunts durant la primera part; fins i tot un domini una mica més clar del At Masnou al començament i poc a poc, després del gol del Cabrils, un domini una mica més decantat cap als locals.

A la segona part inclús més ocasions del Cabrils però ninguna aprofitada (per variar). Mentre els locals desaprofitaven les ocasions, els vistants mataven el match en dos ocasions aïllades: un contraatac amb molt bona definició i una clamorosa errada defensiva dels locals. Un At.Masnou ben posicionat que va trobar en la figura del seu mitja punta, conegut com a “Mista”(per la seva similitud física a l’actual jugador del Depor), l’heroi del partit. El jove jugador del At. Masnou va aconseguir un hattrick que va servir per emportar-se, per la mínima, els tres punts del Municipal de Cabrils.

Important victòria dels visitants i fatal derrota per als locals, que comptaven els partits a casa amb victòries però que ja porten 2 jornades seguides perdent devant de la seva afició.

Cronologia dels gols:

Gol At. Masnou 0-1; a rematada de cap de Mista
Gol Cabrils 1-1 (a rematada de Couto, després d’un refús del porter)
Gol At. Masnou (gol després d’un error defensiu al rebutjar una pilota malament)
Gol At. Masnou (contraatac definit per tota l’esquadra)
Gol Cabrils (gol de penalti després d’una internada a l’area de Melendo)