dimecres, 30 de setembre del 2009

Crònica del Molinos 1 – 1 CE.Cabrils 3ª Jornada del gr.4 de la 2ª divisió Regional

*Vista panoràmica del Camp Municipal de Vistalegre

(Dissabte dia 27 de setembre del 2009, Vistalegre-Mataró)

IMPOSSIBLE FALLAR MÉS!

El Cabrils segueix regalant punts fora de casa. Ni més ni menys que aquesta conclusió per començar una crònica que estarà farcida d’errors i més errors de la línia atacant cabrilenca.
També cal apuntar, abans d'iniciar-se en un resum del partit, que el Cabrils va ser dirigit pel seu particular Tito Vilanova : en Toni. Això va ser com a conseqüència de la recent paternitat del primer entrenador, Albert Sànchez; a qui, des d'aquí i en nom de tota la plantilla, volem aprofitar per felicitar i desitjar-li tota la felicitat del món en aquesta nova etapa. Enhorabona també pel Toni, per la seva labor exercicida com a entrenador.

Primera part amb un joc previsible

La primera part va ser un monòleg de joc del Cabrils i això per un costat va ser sorpresa però per un altre ja era d’esperar. Va ser sorpresa degut a que un terreny de joc com en el que juga el Molinos no convida gens a arriscar i crear joc de manera elaborada. I així va ser, el Cabrils ho intentava de totes totes baixant la pilota al terra i desplaçant aquesta d’un costat a l’altra. D’altra banda, això díem que ja era d’esperar si tenim en compte que el rival és etiquetat dins el paquet d’equips del “patadón y para arriba”. El partit va començar força malament pels visitants; doncs en una jugada que va sorprendre a tota la defensa del Cabrils, el Molinos va adelantar-se en el marcador abans del minut 5 (1-0). Aquesta primera escena del partit li podria haver costat ben cara al Cabrils si no arriba a ser, siguem sincers, per Tifa. Això ho díem perqué tot i gaudir de molta possessió de pilota, els cabrilencs no van arribar gairebé a àrea contrària. L’excepció (dins d’un equip correcte però que no mossegava), com bé hem comentat, va ser el jugador Jordi Llorente “Tifa”, qui jugada rere jugada insistia en trobar el més aviat possible la porteria contrària. Tant va insistir que en una jugada aïllada es va inventar un penal d’aquells de veterà. Rosas, qui després de la seva gran actuació en l’anterior partit contra el Premianense va tornar a la titularitat, va llençar el penal amb força convicció, però l’estat del terreny i la decisió del porter van fer que aquest errés la pena màxima; malgrat fallar aquest penal el Cabrils va rebre la recompensa del gol a través d’un atent Abel, qui després del refús del penal va empenyar la pilota fins a dins de la xarxa (1-1).

El Cabrils no aprofita cap de les 7 ocasions de gol
Arribàvem, d’aquesta manera, a la segona part. Una segona part en que l’entrada de nous jugadors i la baixada de rendiment dels locals va decantar clarament la balança de possibilitats cap als visitants. Semblava mentida però era el mateix dia, el mateix partit, mateix terreny de joc i idèntic rival al de la primera part. I no ens equivoquem, la igualtat en el marcador també va ser la mateixa. El partit va acabar amb un empat que no és just reflexe del que es va veure diumenge passat al Municipal de Vistalegre. En termes defensius el Cabrils de la segona part va ser de 10, amb uns sempre atents Prieto, C.Llorente, Couto i Borja Bou; en canvi en termes ofensius podem destacar la feina completament correcte d’Aleix Palacios i J.Llorente, juntament amb l’oportunisme de la resta d’atacants. El Cabrils va comptabilitzar fins a 7 ocasions clares de gol (Sofi, Abel, Tifa, David C., Illa) i no en va aprofitar cap. En més d’una ocasió la pilota als núvols, després roçant els pals, algun remat sense força, etc. La qüestió és que va faltar el que no ha faltat en les dues primeres jornades: el gol. I ja se sap; encaixar poc és bó però fallar tant et priva d'obtenir resultats positius.

Falta "mossegar" en atac
Possiblement l’estat del terreny de joc, la falta de convicció de gran part de l’equip i la mala punteria van ser els factors claus d’una segona part per oblidar. Ara ja toca pensar en el següent rival, el Canet, però no cal deixar enrrera aquesta mena d’errors; detalls que que si es milloren (s’ha millorat en termes defensius i ara cal mossegar més en atac) faran d’aquest equip un seriós aspirant a moure’s per la part alta de la taula clasificatòria.