dissabte, 16 de gener del 2010

Crònica del Unficació Badalona Sud 4 - 0 CE.Cabrils 15ª Jornada del gr.4 de la 2ª divisió Regional

EL RESULTAT ENGANYA, LA CLASSIFICACIÓ NO.

Badalona, 20 de Desembre del 2009

A priori es tractava d'un partit molt complicat, tant per la posició capdavantera a la classificació dels locals com per l'escenari on es celebrava: Badalona. Ja se sap que la pressió que s'exergeix sobre els arbitres en aquest tipus de camp és altíssima i en moltes ocasions, i en contra de l'essència del futbol, l'esdevenir dels partits es veu afectat per decisions, si més no, molt dubtoses i condicionades. Tot i això no cal lamentar-se per l'actuació de l'arbitre perquè aquest no va influir en el resultat. El que si que va influir en el resultat va ser el fet de no aguantar la tensió defensiva al cent per cent durant tot el partit. I és que després d'una primera part molt bona, sobretot a nivell defensiu, el Cabrils va afluixar en dues jugades i en una d'elles va cedir el primer gol de l'econtre. El un a zero semblava ser un cop dur però els visitans van continuar lluitant durant uns 10 minuts; temps suficient com perquè els locals sentenciessin el match aprofitant una nova badada defensiva. Tot plegat un 2 a 0 que significava l'enfonsament total i definitiu d'uns cabrilencs que ho havien donat tot, i que, física i mentalment, ja començaven a notar un esgotament que aniria multiplicant-se conforme passessin els minuts i els de Badalona anessin incrementant la ventatge(fins al 4-0).

En definitiva un partit igualat fins al minut 60 i que a partir d'aquí només van donar la cara els locals, els quals van fer valdre la seva condició d'equip local i coolíder. Un match en el qual es va demostrar que el Cabrils cara a cara amb els més forts pot competir tranquilament, però que el fet d'estar a dalt de tot de la classificació significa, per sobre de tot, gaudir d'una série de característiques que et fan ser un equip que, jugui com jugui, és efectiu.