dissabte, 16 de gener del 2010

Crònica del CE.Cabrils 1 - Pomar 2 16ª Jornada del gr.4 de la 2ª divisió Regional

DONANT LA CARA

Cabrils, Dia 9 de gener del 2010

Després de l'aturada nadalenca de cada any tornen els partits de lliga i la competició ha tornat amb un partit molt complicat i de nivell: el Cabrils rebia al Pomar.

El Pomar tot i anar en primera posició, compartint el privilegi amb Badalona Sud, no arribava a Cabrils amb la etiqueta d'equip invencible. D'aquesta manera doncs, i partint que el cabrilencs jugaven a casa, s'havia d'intentar lluitar sense cap mena de complexe per aconseguir la victòria davant els liders. El partit va estar dominat pels canvis d'orientació dels visitants i pel joc trenat, encara que amb poques arribades, dels locals. Dos gols, un dels locals després d'un córner(1-0) i un dels visitants(1-1), feien preveure en el minut 20 un partit que seria força mogut i igualat. Però després d'un nou gran esforç del Cabrils sempre arriben els petits detalls que et fan estar adalt de la classificació o al mig, els detalls que et permeten lluitar per un objectiu d'alt caire competitiu en compte de lluitar per passar temporada rere temporada a meitat de taula.

Aquest detall va ser el d'aprofitar (els visitants) la ocasió de gol (1-2) que van tenir només començar la segona part. A partir de llavors i amb expulsió per vermella directe d'un dels seus jugadors, el Cabrils ho va intentar de totes totes però res; al final s'escapen 3 punts que podrien haver tingut una doble repercusió: la pèrdua de punts del lider i guanyar confiança per part dels locals de cara a la segona volta. Tot i això va tornar a quedar clar que corregint depen quins detalls(algunes coses més clares que d'altres) la segona part de la lliga pot donar uns resultats molt més positius- de fet hauria de ser així- que no pas la primera.