divendres, 26 de març del 2010

Crònica del Poblenou 2000 3 - 1 CE.Cabrils 23ª Jornada del gr.4 de la 2ª divisió Regional


ELS ERRORS MATEN EL PARTIT

(Municipal de Pineda de mar, diumenge 7 de Març)
El Cabrils arribava a Pineda amb una gran novetat: l'entrenador. I és que la derrota davant de la Juventus va
tenir més pes del que es podia esperar i la direcció del club va decidir que la millor via per continuar la temporada era la de canviar radicalment d'aires (tot i la diversitat d'opinions). Alfredo da Silva rirseria a partir d'aquell dia el nou entrenador del Cabrils. Així doncs el dimecres va ser presentat a tot el vestuari i es van tenir només 2 dies de contacte per poder encarar el difícil desplaçament a Pineda.


L'equip sempre surt a totes, però el fet de canviar d'entrenador va acabar d'empenyer als jugadors a donar-se compte de que les coses no estaven anant bé i que era necessari dur a terme un canvi de rumb. I per exercir aquest canvi els primers que decideixen si el vaixell navega o s'enfonsa són els jugadors. Els jugadors, coneixadors d'aquest dilema, van sortir al camp del Poblenou a intentar donar la sorpresa davant un segon classificat que té jugadors en fitxa que cobren forces diners per intentar pujar de categoria amb més garanties de compromís. Des del principi però, es va veure que les ganes dels visitants no podrien amb la qualitat atacant dels locals. I és que en la primera jugada del partit (si es que se li pot dir "jugada") l'extrem dret del Poblenou (fitxat del Lloret CF) va decidir engaltar l'esfèric des de la zona de banquetes i la va colocar amb molta potència a l'escaire esquerra del porter Christian (1-0). En aquell instant va esclatar l'euforia de l'afició local a la vegada que els cabrilencs es van quedar gelats davant de tal gerra d'aigua freda. Tot i l'ensurt incial el Cabrils va portar el pes del joc i va tenir força ocasions durant el primer temps. Un penal ben forçat per D.Melendo va ser errat per part de Prieto, D.Casi va enviar la pilota al pal en una bona jugada dins l'area dels locals, i els dos Jordi's van gaudir de més d'una aproximació a la porteria del Poblenou; cap d'elles va acabar en gol. Les que sí que van acabar en gol van ser les del Poblenou; i és que dos errors defensius del Cabrils, l'un sortint pel lateral i l'altre en una relliscada del central, van propiciar el 3-0 pels locals en el primer temps (un d'ells de penal). Amb el 3-0 semblava que s'anava a arribar al descans, però una pilota oberta a banda va ser ben aprofitada per D.Casi, qui al veure la pilota botant i en bona posició, va decidir engaltar la pilota amb l'exterior i des del vèrtex dret de l'area rival va enviar la pilota al segon pal, sense que el porter pogués fer res (3-1). D'aquesta manera s'arribava al descans, veient un Cabrils que estava jugant bé però que regalava ocasions franques a l'equip rival.La segona part va ser més del mateix però les ocasions van estar força repartides i van ser menys que a la primera part. Tot i la teòrica superioritat del Poblenou, el Cabrils mai va perdre la cara al partit i es va apropar amb cert perill, encara que cap de les ocasions (destaquem un pal) va poder significar apropar-se en el marcador.


Al final, amb una molt bona feina defensiva (no pas com a la primera part) es va aconseguir que el Poblenou no marquès cap gol a la segona part i es va mantenir un resultat que en quan a punts és evidentment negatiu però que psicologicament (pel joc desplegat en alguns moments i pels errors comessos en d'altres) ha d'ajudar a seguir lluitant per estar en un lloc millor dins la taula classificatòria.


DCC
gols: D.Casi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada