dimecres, 10 de març del 2010

Crònica del CE.Cabrils 1 - 2 Juventus AC. 22ª Jornada del gr.4 de la 2ª divisió Regional

EMPANADA MONUMENTAL


(Municipal de Cabrils, dissabte dia 27 de Febrer)El Cabrils venia de guanyar 2 partits seguits i podia trencar l'estadística de no fer-ho durant 3 de consecutius. La fita, després de guanyar amb certa dificultat a Canet, no era molt complicada ja que aquest tercer match es disputava a casa i contra una Juventus que s'ha mostrat força fluixa al llarg de tota la temporada.


Durant la primera mitja hora de partit el monòleg dels cabrilencs va ser exagerat, però tot i això el fet de marcar només un gol (1-0, Xavi Raboso) va provocar que la Juventus, encara i marxar al descans amb un home menys (expulsat per doble groga al minut 40), tingués certes possibilitats de complicar el partit als locals. I així va ser, després de perdonar en diverses ocasions davant la porteria dels mataronins, els cabrilencs van regalar el gol de l'empat a la Juventus quan ja s'havien disputat gran part de la represa. Això va desconcertar molt als locals i l'equip verd i blanc ho va aprofitar per posar la por en el cos dels cabrilencs. Semblava mentida que aquell partit s'estigués empatant tal i com havia transcorregut tot el match.
Però coses del futbol, les ganes van poder a la superioritat numèrica, i la Juventus va fer el 1-2 enmig d'un ambient molt caòtic i de desesperació per part de la scuadra bianconeri. Aquest gol era el premi a la perseverància i l'actitud dels visitants enfront a l'empanada dels locals, els quals van perdonar en moltes ocasions i mai van trobar la fórmula per sapiguer controlar uns 90 minuts que haurien d'haver significat una victòria molt necessària. Els cabrilencs van gaudir, cap al final, d'alguna ocasió per empatar el match però res; quan no toca no toca. Aquell dia no va tocar guanyar i això va ser més que un toc d'atenció per l'equip; un conjunt que no pot deixar perdre punts a casa i menys si els partits es disputen, per mala sort, amb rivals directes per no patir a la zona intermitja-baixa de la classificació.


Pròxima estació: el difícil camp del Poblenou 2000


DCCGols: Xavi Raboso

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada