dilluns, 26 d’abril del 2010

Crònica del CE.Cabrils3 - 1 UD Cirera 28ª Jornada del gr.4 de la 2ª divisió Regional

SUPERIORS AL CIRERA

(Municipal de Cabrils, dissabte 17 d'abril del 2010)

El Cabrils rebia a un dels equips més difícils de la categoria, un Cirera que ha fet molt de mal lluny del seu camp. Ja en el partit d’anada va costar molt treure res positiu a Mataró, però l’esforç dels cabrilencs va valer la pena i van creure en la victòria fins a l’últim instant del partit. Al final van quedar 2-3 i se’n van emportar els tres punts d’aquell difícil camp, una fita que feia que en el partit de tornada estiguessin obligats a demostrar que el Cabrils és més que el Cirera.

El partit va començar amb molt respecte per part dels dos equips, però tot i això les primeres aproximacions a l’àrea rival van ser dels locals. I en una d’elles va arribar, després d’un bon contraatac de Sofi2, el gol de Jordi (1-0). Amb aquest gol es va accentuar la possessió de pilota dels locals i l’agressivitat dels visitants.
Només començar la segona part els cabrilencs van aconseguir el més difícil, marcar territori durant els primers minuts de la represa, un període del partit que normalment perjudicava molt als blanc i negres. Va ser durant aquests primers instants en què els locals van marcar el 2-0, obra de Jordi Llorente amb un magnífic xut des de la frontal de l’àrea.

Segona part primera ocasió locals tifa gol des d frontal de l’àrea
Al moment els de Mataró van reaccionar en una jugada desafortunada del Cabrils: Mario, en un malentès, va cedir la pilota de cap al porter però aquesta va sobrepassar la figura de Christian i va acabar dins la porteria ( 2-1 p.p).

Amb aquest marcador el Cirera va començar a creure en la remuntada i no va cedir cap tipus d’espais i els pocs que va anar aconseguint crear el Cabrils van ser tallats a base d’un joc molt dur per part dels mataronins.
Finalment, i a les acaballes del matx, Xavi Petit (3-1) va sentenciar a passada de Quim un partit que els locals s’havien merescut des del inici d’aquest.

GOLS: Jordi, Tifa, Petit