dijous, 4 de febrer del 2010

Crònica del Tiana 3 – 1 CE.Cabrils 17ª Jornada del gr.4 de la 2ª divisió Regional

DESASTRE TOTAL

(Municipal de Tiana, Diumenge dia 17 de gener del 2010)

Domini en el joc durant uns 20 primers minuts molt bons. La resta del partit dominant. Però, com és habitual, sense una última passada clara a puntes, els quals tampoc acaben de gaudir de les millors condicions com per finalitzar amb facilitat les diverses ocasions de que compten durant el transcurs del match.

El detall del partit va recaure en el gol dels locals a la primera part, després d’una jugada d’estratègia en què ningú va ser capaç de refusar la pilota dins l’àrea petita. A aquest error li van seguir dos més, els de la sentència per part d’uns locals que podríem dir: no van fer res. Aquí recorreríem a la típica frase de “els hem fet bons nosaltres”. Ja que amb només una bona situació en el terreny de joc i amb dos contraatacs van fer més mal que tota la possessió de pilota i les arribades a tres quarts dels visitants durant els 90 minuts. Aquells dos contraatacs van significar el 3-0, el qual va poder arribar a ser remuntat a base d’algunes ocasions que si s’haguessin transformat haurien posat amb l’ai al cor a més d’un. Finalment un solitari gol dels visitants i massa tard (1-3)

Tres a un i derrota que fa mal, molt de mal. Però ja se sap: s’ha d’aixecar el cap, treure al Cabrils d’aquesta situació i mirar endavant; mirar endavant és, de fet, l’únic lloc on es mereix mirar aquest equip i aquest club.