dijous, 4 de febrer del 2010

Crònica del CE.Cabrils 2 - 4 Llavaneres 18ª Jornada del gr.4 de la 2ª divisió Regional

MASSES ERRADES

Sembla increïble però la mala ratxa segueix per l’equip cabrilenc.

(Municipal de Cabrils, dissabte dia 23 de gener del 2010)

Un partit força entretingut sense un clar dominador perquè tots dos equips buscaven la possessió de la pilota. El partit va començar amb moltes (masses) complicacions i abans de rebre el primer gol (0-1) després d’un dels molts canvis d’orientació dels visitants, el Cabrils ja havia regalat un tir indirecte a pocs metres de la porteria, el qual per sort va ser refusat per un dels defenses. Tot i rebre el pal del primer gol, Gonzalo amb un excel·lent remat de cap va aconseguir pocs minuts després el gol de l’empat (1-1), amb el que s’arribaria al descans.
La segona part va començar com la primera, amb una badada a nivell defensiu global que va acabar amb el 1-2 dels de Llavaneres. I això que només es portaven 2 minuts jugats, però no és la primera vegada que això succeeix ja que sense anar més lluny contra el Pomar o el Tiana va passar quelcom similar. El Cabrils ho va intentar de totes totes però no hi va haver manera; fins i tot es va fallar un penal que hagués suposat el dos a dos i la possibilitat d’encarar gran part de la represa amb igualtat al marcador. El Llavaneres, vist que el Cabrils no acabava les jugades de perill, va marcar territori novament i gràcies a una enèsima errada defensiva (pilota que va quedar solta dins l’àrea petita i només va haver d’esser empesa) va aconseguir el seu tercer gol.
Amb el 1-3 semblava tot sentenciat però un gol de Sofi2 (2-3) va donar certes esperances a uns locals que tampoc mereixen, ni molt menys, estar per sota al marcador.
Finalment els cabrilencs després de fallar alguna que altra ocasió per fer l’empat, algunes davant del porter, van cedir al Llavaneres una última acció de gol (2-4) que els serviria per assegurar els 3 punts a falta de pocs minuts per acabar l’encontre