dijous, 4 de febrer del 2010

Crònica del Premianense 0 - 0 CE.Cabrils 19ª Jornada del gr.4 de la 2ª divisió Regional

... I EL GOL?

(Municipal de Premià de Dalt, Diumenge dia 31 de gener del 2010)

Sembla increïble però aquest equip sap jugar però no sap a què juga . Potser és qüestió de manca de sort..., una sort que, tot s'ha de dir, s'està buscant insistentment
El partit
El Cabrils sempre amb la possessió de la pilota, amb el camp ben obert i amb molts espais. La única premissa: que en alguna de les arribades a l’àrea contrària s’acabés marcant. D’aquesta manera l’equip rival encara s’hagués obert més i hagués arribat, amb més facilitat, el segon gol, el hipotètic gol de la sentència.

Però res, res
No hi ha manera de marcar i això que ocasions se’n tenen. Una primera part excel·lent en quan a joc no va rebre el premi del gol; i una segona part excel·lent en quan a insistència tampoc va donar els seus fruits.

Un empat que té gust a derrota per com s’està jugant, però que ha de servir per començar a deixar enrere una ratxa negativa de resultats.